Laatste nieuws Politie district OosterhoutAlle berichten | Geertruidenberg | politie.nl


Een medewerkster van een benzinestation weet gisteravond te voorkomen dat een bestuurder zonder de getankte brandstof te betalen er mee weg komt.

De politie heeft maandag 1 april 2019 omstreeks 03.45 uur mede dankzij alerte getuigen in een horecazaak op het Anker twee inbrekers op heterdaad aangehouden. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 20-jarige Oosterhouter. Hun auto werd op het Randeel aangetroffen. Dit voertuig is in beslag genomen.

Een agent raakte maandag 4 maart in de Adriaan Bergenstraat gewond bij de aanhouding van een vrouw. Haar vriend, een 30-jarige man uit de gemeente Geertruidenberg, sprong tijdens de aanhouding op de rug van de agent, waardoor de vrouw kon ontkomen. De man is vervolgens onder hevig verzet aangehouden. De agent deed aangifte van mishandeling.

De politie hield vrijdag 1 maart een 40-jarige vrouw uit Raamsdonksveer aan. Tijdens een bekeuringsgesprek voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het autorijden, vond de agent een busje pepperspray in haar auto.

Een 23 jarige inwoner van Roosendaal raakte zondagochtend gewond toen hij de A59 over stak op zoek naar benzine.

Zondagmorgen 3 februari 2019 zijn twee mannen aangehouden die op een bouwterrein liepen.

De politie controleerde maandagavond 28 januari op de A27 ter hoogte van Raamsdonkveer een auto waarvan de 31-jarige Amsterdamse bestuurder bekeuringen had openstaan. De man verklaarde geen geld bij zich te hebben. Bij fouillering is bijna 3000 euro gevonden. Hij had geen goede verklaring waarom hij dit geld bij zich had en is daarom aangehouden op verdenking van witwassen.

De agenten die actief zijn in de gemeente Geertruidenberg beschikken vanaf 17 januari over een flexibele werkplek in de verbouwde voormalige brandweerkazerne aan de Julianastraat in Raamsdonksveer waar ook groenbeheer van de gemeente is gehuisvest. Op 17 januari vindt daar de officiële opening plaats door de gemeente.

De politie heeft vandaag twee aangiften opgenomen, beide afkomstig van een voetbalvereniging. De thuis spelende club deed aangifte van vernieling, de uit spelende club uit Breda van belediging/ discriminatie.

Bij het uitgaan van de horeca zaterdagnacht in Raamsdonksveer ontstonden diverse opstootjes. Omstreeks 04.00 uur werd door beveiligers gemeld dat er een vechtpartij ging plaatsvinden in de Emmastraat. Politieagenten en beveiligers zijn die kant op gegaan.

District Geertruidenberg
Copyright © Politie Midden en west Brabant 2004 - 2019