Laatste nieuws Politie district OosterhoutAlle berichten | Geertruidenberg | politie.nl


Een 23 jarige inwoner van Roosendaal raakte zondagochtend gewond toen hij de A59 over stak op zoek naar benzine.

Zondagmorgen 3 februari 2019 zijn twee mannen aangehouden die op een bouwterrein liepen.

De politie controleerde maandagavond 28 januari op de A27 ter hoogte van Raamsdonkveer een auto waarvan de 31-jarige Amsterdamse bestuurder bekeuringen had openstaan. De man verklaarde geen geld bij zich te hebben. Bij fouillering is bijna 3000 euro gevonden. Hij had geen goede verklaring waarom hij dit geld bij zich had en is daarom aangehouden op verdenking van witwassen.

De agenten die actief zijn in de gemeente Geertruidenberg beschikken vanaf 17 januari over een flexibele werkplek in de verbouwde voormalige brandweerkazerne aan de Julianastraat in Raamsdonksveer waar ook groenbeheer van de gemeente is gehuisvest. Op 17 januari vindt daar de officiële opening plaats door de gemeente.

De politie heeft vandaag twee aangiften opgenomen, beide afkomstig van een voetbalvereniging. De thuis spelende club deed aangifte van vernieling, de uit spelende club uit Breda van belediging/ discriminatie.

Bij het uitgaan van de horeca zaterdagnacht in Raamsdonksveer ontstonden diverse opstootjes. Omstreeks 04.00 uur werd door beveiligers gemeld dat er een vechtpartij ging plaatsvinden in de Emmastraat. Politieagenten en beveiligers zijn die kant op gegaan.

Donderdagochtend vond er een verkeersconflict plaats in Raamsdonksveer. Naar aanleiding hiervan heeft een 49-jarige man uit ’s-Hertogenbosch een 38-jarige man uit Nieuwkuijk geslagen en tegen zijn auto getrapt. Vervolgens heeft het slachtoffer de verdachte achtervolgd tot in Teteringen. Daar werd de verdachte door de politie aangehouden. De 16-jarige zoon van de verdachte werd eveneens gearresteerd vanwege het beledigen van de agenten.

Op aanwijzing van een getuige kon de politie vrijdagmorgen twee mannen aanhouden verdacht van poging diefstal van een boot in het water van het Dongenpad.

Een 53-jarige man uit Raamsdonksveer is woensdagavond 8 augustus aangehouden nadat hij telefonisch een agent had bedreigd.

Zaterdag jl. is de bestuurder van een snorfiets, die op 23 juli jl. ernstig gewond raakte bij een ongeval op de Provincialeweg Zuid, overleden.

District Geertruidenberg
Copyright © Politie Midden en west Brabant 2004 - 2019