Laatste nieuws Politie district OosterhoutAlle berichten | Geertruidenberg | politie.nl


Op aanwijzing van een getuige kon de politie vrijdagmorgen twee mannen aanhouden verdacht van poging diefstal van een boot in het water van het Dongenpad.

Een 53-jarige man uit Raamsdonksveer is woensdagavond 8 augustus aangehouden nadat hij telefonisch een agent had bedreigd.

Zaterdag jl. is de bestuurder van een snorfiets, die op 23 juli jl. ernstig gewond raakte bij een ongeval op de Provincialeweg Zuid, overleden.

De politie trof woensdag 6 juni in vijf woningen een hennepkwekerij aan. Agenten stelden een onderzoek in naar de woningen omdat er tips binnen waren gekomen dat er vermoedelijk hennepkwekerijen aanwezig zouden zijn. In totaal zijn vier personen aangehouden. In alle panden stelden een medewerker van de energieleverancier vast dat er sprake was van diefstal van stroom. De kwekerijen zijn geruimd.

Agenten hebben op last van de officier van justitie een 30-jarige vrouw uit Geertruidenberg buiten heterdaad aangehouden. De vrouw, die werkzaam is binnen de zorg, zou een cliënt, die in de gemeente Werkendam woont, voor tienduizenden euro’s bestolen hebben.

De politie hield vrijdag 25 mei zes verdachten aan tijdens een drugsonderzoek in Dongen. Hiernaast werden er verschillende soorten drugs, slagwapens en geld in beslag genomen.

De politie heeft woensdag 4 april 2018 twee hennepkwekerijen geruimd. Het gaat om adressen in Raamsdonksveer en in Breda.

Politiemensen hebben van vrijdag 9 maart 2018 18.00 uur tot zaterdag 10 maart 2018 03.00 uur op vier locaties verkeerscontroles gehouden. Ze stonden op de Groeneweg in Veen, Parallelweg in Giessen, Rijksstraatweg in Sleeuwijk en de Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer. In totaal controleerden ze 327 weggebruikers en deelden ze 15 bekeuringen uit.

Een 20-jarige man uit Geertruidenberg is zondag 28 januari 2018 omstreeks 01.00 uur in een horecazaak door de politie aangehouden, omdat hij met drie valse bankbiljetten van 50 euro, consumptiemunten wilde kopen.

De politie arresteerde maandag 20 november rond 16.30 uur op de Mondriaanstraat een 35-jarige bestuurder uit Raamsdonkveer, omdat hij zes dozen met vuurwerk vervoerde.

District Geertruidenberg
Copyright © Politie Midden en west Brabant 2004 - 2018