Laatste nieuws Politie district OosterhoutAlle berichten | Geertruidenberg | politie.nl


De politie heeft vandaag twee aangiften opgenomen, beide afkomstig van een voetbalvereniging. De thuis spelende club deed aangifte van vernieling, de uit spelende club uit Breda van belediging/ discriminatie.

Bij het uitgaan van de horeca zaterdagnacht in Raamsdonksveer ontstonden diverse opstootjes. Omstreeks 04.00 uur werd door beveiligers gemeld dat er een vechtpartij ging plaatsvinden in de Emmastraat. Politieagenten en beveiligers zijn die kant op gegaan.

Donderdagochtend vond er een verkeersconflict plaats in Raamsdonksveer. Naar aanleiding hiervan heeft een 49-jarige man uit ’s-Hertogenbosch een 38-jarige man uit Nieuwkuijk geslagen en tegen zijn auto getrapt. Vervolgens heeft het slachtoffer de verdachte achtervolgd tot in Teteringen. Daar werd de verdachte door de politie aangehouden. De 16-jarige zoon van de verdachte werd eveneens gearresteerd vanwege het beledigen van de agenten.

Op aanwijzing van een getuige kon de politie vrijdagmorgen twee mannen aanhouden verdacht van poging diefstal van een boot in het water van het Dongenpad.

Een 53-jarige man uit Raamsdonksveer is woensdagavond 8 augustus aangehouden nadat hij telefonisch een agent had bedreigd.

Zaterdag jl. is de bestuurder van een snorfiets, die op 23 juli jl. ernstig gewond raakte bij een ongeval op de Provincialeweg Zuid, overleden.

De politie trof woensdag 6 juni in vijf woningen een hennepkwekerij aan. Agenten stelden een onderzoek in naar de woningen omdat er tips binnen waren gekomen dat er vermoedelijk hennepkwekerijen aanwezig zouden zijn. In totaal zijn vier personen aangehouden. In alle panden stelden een medewerker van de energieleverancier vast dat er sprake was van diefstal van stroom. De kwekerijen zijn geruimd.

Agenten hebben op last van de officier van justitie een 30-jarige vrouw uit Geertruidenberg buiten heterdaad aangehouden. De vrouw, die werkzaam is binnen de zorg, zou een cliënt, die in de gemeente Werkendam woont, voor tienduizenden euro’s bestolen hebben.

De politie hield vrijdag 25 mei zes verdachten aan tijdens een drugsonderzoek in Dongen. Hiernaast werden er verschillende soorten drugs, slagwapens en geld in beslag genomen.

De politie heeft woensdag 4 april 2018 twee hennepkwekerijen geruimd. Het gaat om adressen in Raamsdonksveer en in Breda.

District Geertruidenberg
Copyright © Politie Midden en west Brabant 2004 - 2018