Brandweer Geertruidenberg biedt deze nieuwsberichten ook via RSS aan.Brandweer Geertruidenberg

Ook dit jaar was de vrijwillige brandweer van Geertruidenberg aanwezig tijdens de koninginnedag op het Heereplein.

Een zeer grote brand heeft gistermiddag Flora Displays aan de Zalmweg in Raamsdonksveer in de as gelegd..

In een bouwkeet aan de Stationsweg in Geertruidenberg heeft dinsdagmorgen brand gewoed.

Lange files vanmorgen op de A27 tussen Werkendam en Oosterhout. De oorzaak was een ongeluk waarbij vijf vrachtwagens betrokken waren.

Het verkeer op de A27 is gistermiddag totaal ontwricht geraakt door een ongeval net voorbij knooppunt Hooipolder.

Om 17:46 kwam er bij de brandweer van Geertruidenberg een melding binnen van een binnenbrand in een industrieel pand aan de Elftweg te Raamsdonksveer.

De hulpverleningsdiensten werden dinsdagmiddag 19 augustus 2008 gealarmeerd voor een verkeersongeval in Raamsdonksveer.

Heden ochtend om 07:04 werd de post Raamsdonksveer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Ramgatseweg te Raamsdonksveer.

Het schoolreisje van de rooms-katholieke Elisabethschool uit Rotterdam naar de Efteling is vanmiddag uitgelopen op een kleindrama.

Heden middag werd de post Raamsdonksveer gealarmeerd voor een hulpverlening aan de Kloosterweg.

Een 35-jarige man uit Raamsdonk is vannacht op de Bergenstraat omstreeks 03.50 uur met zijn auto tegen de voorgevel van een woning gereden.

Heden middag rond half vijf kreeg de post Raamsdonksveer een melding van een tankwagen die in brand zal staan aan de Ottergeerde.

De A27 richting Breda is vanmorgen vanaf Geertruidenberg enige tijd afgesloten geweest na een ongeval tussen twee vrachtwagens een een politiewagen.

Bij een ongeval met drie voertuigen op de A59 bij Hooipolder, is woensdagavond laat een 54-jarige automobilist uit Sprang-Capelle bij een beknelling licht gewond geraakt.

Een containerschip heeft zich gisteravond klem gevaren onder de brug over de Amertak in de weg tussen Geertruidenberg en Made.

Copyright © Brandweer Geertruidenberg 2004 - 2018